fbpx
traži
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

COACHING

U situaciji ste iz koje ne znate kako se izvući i krenuti dalje? Ne znate što želite, no nezadovoljni ste onim gdje se trenutno nalazite? Znate što želite, no ne znate kako to i ostvariti? Radite na sebi, no nema pomaka u onom smjeru ili onom brzinom kojom želite? Coaching vam može pomoći!

 

„Svakome treba coach! Svi trebamo ljude koji će nam dati neovisnu povratnu informaciju. Tako rastemo i napredujemo.“

Bill Gates

U zadnje vrijeme se termin coach i coaching jako puno spominju. No, znate li što je coaching i zašto je toliko popularan? Može li vam i kako pomoći?

ŠTO JE COACHING?

INDIVIDUALNI COACHING je savršen proces za određivanje onoga što želite postići, te pronalazak načina da do toga najbrže i najlakše dođete.

U zadnjih nekoliko godina popularnost coachinga je snažno porasla. A uz rast popularnosti porasla je i potražnja za coachevima. Coach će vam pomoći premostiti jaz između trenutnog i željenog stanja, na način koji je za vas najbolji, uzimajući u obzir vaše vrijednosti, prioritete i širi kontekst.

ZBOG ČEGA JE COACHING SVE POPULARNIJI?

Zbog njegove učinkovitosti! Klijenti već nakon par sati coachinga primjećuju promjenu, što je velika motivacija za nastavak! A razlog ovakve učinkovitosti je upravo u tome što se coaching ne bavi vašom prošlošću, nego je fokus na sadašnjosti i budućnosti.

Sadašnja situacija i jaz između nje i željenog stanja vam govore sve što trebate znati o vašoj prošlosti. U tom jazu su ostala neka vjerovanja koja vas ograničavaju, sputavaju, sprečavaju da nastavite… A koja ćete uz pomoć coacha osvijestiti.

KADA VAM TREBA COACHING?

 

Uvijek kada postoji neki segment života koji nije u skladu sa željenim, coaching vam može jako koristiti, jer ćete brže stići do željenog stanja. No, ponekad ćete baš na coachingu shvatiti da ono zamišljeno željeno stanje zapravo i nije ono što vi zaista želite, i nakon osvještavanja i promjene vjerovanja usudit ćete se željeti ono što zaista želite, a onda na tome možete i poraditi.

KAKO VAM COACHING MOŽE POMOĆI?

 

Coach će vam pomoći premostiti jaz između trenutnog i željenog stanja, na način koji je najbolji za vas.


Kada zaglavimo u nekoj životnoj situaciji, najčešće se radi o našem pogledu na nju i vjerovanju da nemamo ni jednu povoljnu opciju. No, to nikad nije točno.

Coaching vam pomaže osvijestiti ovakve situacije: da sagledate stvari iz drugog kuta, razmišljate out of the box ili izvan vašeg uobičajenog načina razmišljanja kako biste došli do rješenja koja su najbolja za vas, a koja najčešće ne vidite sami.

MOJ COACHING PRISTUP

 

Pristup koji koristim prvenstveno je u stvaranju jasnijeg uvida gdje ste sada i gdje želite biti, te kako do toga doći na najbolji način za vas.

Naglasak stavljam na osvještavanje nesvjesnog, kao temelj rada na sebi, te usvajanje novih obrazaca razmišljanja i ponašanja u područjima u kojima niste zadovoljni.

Također, želim vam pomoći osvijestiti vaš puni potencijal, što sve zaista želite i možete, te vam pomoći da se odvažite i ustrajete u ostvarenju tih ciljeva!

I posljednje, ali i najvažnije, moj pristup je usmjeren na dugoročan rezultat, a ne na trenutna brza i jednokratna rješenja.

Kako izgleda coaching sa mnom?

 

Na početku prvo razgovaramo o onome što želite postići, tj. koji cilj biste htjeli ostvariti coachingom. Na svakom sljedećem razgovoru prolazimo kroz ove točke:

 • pregled prethodno dogovorenih aktivnosti i rezultata
 • razgovor o onome što želite postići, poteškoćama koje imate na putu te kako njima upravljati
 • kratak osvrt na trenutno stanje i razumijevanje vaše situacije, trenutnih blokada i poteškoća
 • predlaganje opcija te zajednički dogovor kako nastaviti

Pravi coach vam može pomoći ostvariti i one ciljeve koje se nikad sami ne bi ni usudili postaviti.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI OD COACHINGA SA MNOM?

Možete očekivati potpunu povjerljivost, te slušanje s razumijevanjem i bez ikakvog osuđivanja vaše situacije, ciljeva ili akcija.

Možete očekivati da će se izazvati i preispitati vaše razmišljanje i ponašanja, kako biste otkrili najbolji način za vas, a koji će vas dovesti do željenih rezultata.

Možete očekivati konkretne korake, metode i akcije koje će vam pomoći da se pomaknete od vaše trenutne situacije prema željenoj.

Nakon coachinga ćete imati jasnu sliku kamo idete i koji je sljedeći korak koji trebate poduzeti. Baš zato je coaching jako motivirajući!

Želite promjenu i rezonirate s ovim pristupom? Javite se!

E-mail: info@dijanajuric.com

Želite coaching? Javite se!

 • Rujan 2020

  Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30

  30. rujna 2020.

NAJČEŠĆA PITANJA

Što je coaching?

Coaching je proces koji vam pomaže da otkrijete što uistinu želite, te pronađete najbolji načina za vas da to najbrže i ostvarite.

Zbog čega je coaching sve popularniji?

Zbog njegove učinkovitosti! Klijenti već nakon par sati coachinga primjećuju promjenu, što je velika motivacija za nastavak! A razlog ovakve učinkovitosti je upravo u tome što se coaching ne bavi prošlošću, nego je fokus na sadašnjosti i budućnosti.

Kako vam coaching može pomoći?

Coaching vam pomaže shvatiti što ste do sada činili, mislili, vjerovali, a što vas je sabotiralo - jer to vas je dovelo do trenutnog nezadovoljstva. Pomaže vam uzeti život u vaše ruke i bez obzira na okolnosti uvidjeti što je to što možete učiniti kako biste promijenili vašu situaciju, kako biste imali bolje rezultate u bilo kojem životnom području i bili zadovoljniji.

Kada vam treba coaching?

Uvijek kada postoji neki segment života koji nije u skladu sa željenim, coaching vam može jako koristiti, jer ćete brže stići do željenog stanja. No, ponekad ćete baš na coachingu shvatiti da ono zamišljeno željeno stanje zapravo i nije ono što vi zaista želite, i nakon osvještavanja i promjene vjerovanja usudit ćete se željeti ono što zaista želite, a onda na tome možete i poraditi.

Nisam imala posebnih očekivanja od coachinga, jer sam već prošla dosta raznih radionica, seminara itd. Međutim ovo ne liči na ništa drugo. Ovo je ono što mi je trebalo. Jednostavno si me dovela do točke gdje sam uzela ključ u svoje ruke. Skoro pa nevjerojatno. Toliko suptilno radiš ovaj posao da sam tek nakon nekog vremena shvatila tvoju fantastičnu snagu i profesionalnost. Nema prazne priče i gubljenja vremena, nego samo konkretno. Hvala što si me vratila sebi.  

  LJILJANA F. 
Coaching klijent

“Kroz razdoblje coachinga izdogađale su se mnoge nevjerovatne stvari, a najdraža mi je da sam dobila posao u struci. Coaching mi je pomogao da se prisjetim koliko je život čudesan i kako svoje blagoslove ne smijemo uzimati zdravo za gotovo. Na život sada gledam kao na čudesnu i nevjerovatnu avanturu i svakim danom sve više uživam u njemu. Želim Vam da i dalje nastavite raditi svoj posao s mnogo ljubavi i entuzijazma koje sam osjetila na svakom satu!”

GORANKA
Coaching klijent

“Radionica “Ojačajte samopouzdanje” meni je temelj svega i bez ovoga se ne može dalje… odnosno, vjerojatno se može, ali rezultati sigurno neće biti isti… Shvatila sam da sam sve svoje odluke zbog kojih si cijeli život predbacujem donijela iz niskog samopouzdanja koji je posljedica nevoljenja sebe. Činila sam ono što nisam željela ili nisam činila ono što sam željela. Jer sam se bojala. Jer sam mislila da nisam toga vrijedna. Da ja to ne mogu. Jer su me tako uvjerili. Na radionici mi se otkrio cijeli jedan novi svijet, nova ja. Ili, bolje rečeno, ona prava Ja koja je dugo čučala u kutu i nije se usudila pojaviti. Svima, zaista i od srca, preporučam ovu radionicu. Ovo se treba učiti u školama. Ovo treba ući u kurikulum. Ovo pišem bez imalo patetike, ovo je suština. Ja ovo svjedočim i svjedočit ću.”

ERIKA
Polaznica radionice

“Radionica “Ojačajte samopouzdanje” bila mi je nužno potrebna. Borila sam se sa manjkom samopouzdanja jako dugo. Nakon završetka radionice, dobila sam svoje samopouzdanje nazad, ali i znatno više. Radionica “Promjena uvjerenja” bila mi je šlag na tortu. Dodatno sam uklonila svoja uvjerenja koja mi nisu služila i i upoznala način kako da ih sama detektiram. To je neprocijenjivo. “

SONJA K.
Polaznica radionice

“Radionica “Ojačajte samopouzdanje” je prapočelo svega i ona je učinila da mi se i druge stvari otvore. Usvojila sam navike, zapravo neke prijašnje promijenila koje mi nisu služile i osjećam se odlično. Svijest o samoj sebi mi se jako puno podigla da sam upravo osobi koja mi je donosila jako puno stresa prvi put rekla da nešto ne želim. Ranije je to bilo nezamislivo. To je bilo veliko oslobođenje. Beskrajno sam zahvalna što su iz mog života izašli ljudi koji su na mene negativno utjecali. Tek sad to vidim jer se osjećam oslobođeno i prvi put shvaćam da je osjećaj najvažniji, da me on vodi. Dijana, ti si žena predivne energije, prekrasnog glasa i tvoja pitanja ubodu “u sridu”.  Sretna sam što ćemo se družiti još.”

IVA
Polaznica radionice

“Brojne metode naučile su me kako da se sprijateljim sama sa sobom, koliko je važno čuti unutarnji glas, intuiciju. Kad bi ga misli nadglasale, stiže mail sa dnevnim zadatkom! I gle! Klikne! Metodama sam um naučila stišati. I redovito se podsjetiti da nikad nisam sama i tada nestaje moj strah. Neprocjenjivo! Još jednom HVALA od srca!”

MELITA
Polaznica radionice

“Shvatila sam da je moj život u mojim rukama i nitko ne može utjecati na njega osim mene same, naravno ako im dopustim da utječu, prije sam nesvjesno dopuštala da mnogi utječu na moj život. Nema više onog straha, nesigurnosti, nervoze… Moji bližnji su vidjeli da se nešto pozitivno dešava sa mnom. Hvala ti Dijana što sam te upoznala i što si dio mog osobnog rasta”

DRAŽANA
Polaznica radionice

“Predavanje “Kako početi s radom na sebi” je bilo odlično! Super ste sve objasnili, jednostavno ostavite čovjeka bez pitanja jer čuje sve šta treba čuti. Ne mogu reći da sam potpuni početnik, štoviše, ali uvijek postoji nešto novo za čuti, na nečem treba poraditi i održavati neki kontinuitet, a ne zabušavati kad sve krene dobro. Sviđa mi se kojom lakoćom i jednostavnošću objasnite i obuhvatite materiju, doslovno sve bude toliko logično da se pitaš kako je moguće da se lampica nije ranije upalila. Hvala!”

TEA
Polaznica radionice

“Ja sam oduševljena! Dobila sam odgovore na sve. I za mene osobno ovo je vrhunac. To je ono što mi je trebalo. Do sada sam se gubila. Probaj ovo, pa ono, pa opet nešto novo i u meni mix bez početka i kraja. Hvala ti još jednom! Za povišicu plaće sam ti već javila. Promjene koje sam primijetila na sebi su ogromne. Primijetili su to i ljudi iz moje okoline. A kad se ne osjećam dobro, znam to osvijestiti i prihvatiti i izaći iz toga.”

NEVIJA
Polaznica radionice

“Želim ti se još jednom zahvaliti na predivnom predavanju „Kako početi s radom na sebi“, uživala sam i dobila sam odgovore zašto mi ne uspijeva bez obzira na svu teoriju i znanje. Ovo mi je itekako koristilo, sve sam upila i zapisala i donijela odluku i prihvatila odgovornost. Radujem se našem daljnjem druženju.”

SANDRA
Polaznica predavanja

“Ja sam jednostavno oduševljena sa svim tvojim radionicama pa tako i ovom o novcu. Opet si nam pokazala i dokazala da je sve u našem umu, načinu razmišljanja i uvjerenjima koja imamo, konkretno ovdje o novcu i zaradi, a ne služe nam. Meni su odmalena govorili kako novac kvari ljude, kako ga ne treba imati puno, da treba naporno raditi i mučiti se na poslu koji ne voliš da dovoljno zaradiš za život, da budem skromna itd. Na radionici sam shvatila da mi sami sebe trebamo cijeniti – svoje vrijeme, svoj trud, svoje ulaganje – da bi mogli to isto dobiti i od okoline. Pojašnjenja koja si nam dala oko štednje, i što si radimo uspoređujući se sa drugima – neprocjenjivo. Posebno mi se sviđalo što daješ primjere iz života stvarnih poznatih ljudi i naposljetku iz svog vlastitog života.”

ANITA
Polaznica radionice

“Ne mogu riječima opisati koliko mi je drago što sam krenula na ovu radionicu. Toliko promjena se dogodilo u mom životu zahvaljujući metodama koje sam koristila. Shvatila sam važnost zahvalnosti i sadašnjeg trenutka, zbog čega se osjećam puno bolje i opuštenije. Najveći uspjeh u ovih mjesec dana je novi posao. I to ne bilo kakav posao, nego točno onakav kakav sam željela, s radnim vremenom koje meni odgovara i u mjestu koje meni odgovara. Meni je ovaj događaj pokazao da je sve moguće, i ako svaki dan radimo na sebi rezultati će se jako brzo vidjeti.”

IVANA K.
Polaznica radionice

“Nakon ove radionice desio mi se posao nakon 12 godina nezaposlenosti! Desio mi se izlazak iz moje zone komfora koji sam dugo odgađala. Za mene, možda najveća spoznaja na ovom putovanju, koja me je ujedno i iznenadila, je to što sam osvijestila koliki sam otpor imala prema novcu, a mislila sam da ga uopće na tom području nemam..”

NENA
Polaznica radionice

“Ovaj program je potpuno ispunio moja očekivanja! I nadmašio!!! Ukazala mi se nova poslovna ideja, shvatila sam što želim, vratio me sebi, konačno primjenjujem metode, ma lista dobrobiti nema kraja jer uopće ne mogu biti svjesna koliko će ovo utjecati povoljno na svaku sljedeću situaciju u mom životu, samo znam da hoće… Wow!!!”

ZDENKA
Klijent

“Koncentracija mi se znatno poboljšala. Samopouzdanje mi je puno veće. Bolja sam majka, sa lakoćom obavljam kućanske i majčinske poslove. Lako opraštam, smijem se više. Ne tješim se hranom; jedem koliko mi treba; čak i ako pojedem više, ne grizem se zbog toga; zavoljela sam svoje tijelo kakvo jest. Vrijeme koje provodim sa onima koje volim je puno kvalitetnije i češće. Imam mir u sebi, čak i u trenucima potpunog kaosa sa obavezama i kad sam okružena nervoznim ljudima. Sa lakoćom idem na posao i sve lakše obavljam poslovne zadatke Nije me strah reći što mislim i što želim; baš naprotiv; stojim iza svega što mislim i želim i kažem to sa čvrstim stavom.”

SONJA
Klijent

“Na radionici “Ojačajte samopouzdanje” sam osvijestila koliko je ljubav prema sebi važna i kako je ona baza za SVE. Osvijestila sam koliko je bitan sklad sa sobom, tj. usklađivanje sa svojim odlukama da bi mogli poduzeti (inspirativne) akcije. Shvatila sam koliko je važno da sami sebe cijenimo.”

ANITA S.
Polaznica radionice

Blog

ZONA KOMFORA – KAKO IZAĆI IZ NJE?

Nedavno sam dobila pitanje o tome kako izaći iz zone komfora ili ugode, a da nam samo bivanje izvan nje i dalje bude ugodno. Ovo je zanimljivo pitanje iz više razloga, pogotovo jer u njemu leži dio odgovora, odnosno razlog zašto mnogi ostaju u zoni komfora, unatoč...

IZGOVORI – KAKO IH SE OSLOBODITI?

Izgovori. Često ih lako znamo prepoznati kod drugih, no kad smo mi sami u pitanju, ono što bi nazvali izgovorima kod drugih odjednom postaje itekako stvarno i ozbiljno; postaje činjenica, a nerijetko i nepremostiva prepreka. Zašto je to tako? Zašto se uporno držimo...

VELIKA IDEJA: KAKO JE OSTVARITI?

Neki dan mi je pala napamet jedna odlična ideja. Riječ je o nečemu dosta velikom, u smislu angažmana, resursa, kompleksnosti itd. No, ideja je bila jako zabavna, bilo je zanimljivo razmišljati o njoj i rado sam je dalje nastavila istraživati na internetu, kako bih...

PRIJAVITE SE I PRIMAJTE DODATNE SADRŽAJE, POSEBNE PONUDE I NOVOSTI

 

© 2020 Sva prava pridržana. Dijana Juric

 

PRIJAVITE SE I PRIMAJTE DODATNE SADRŽAJE, POSEBNE PONUDE I NOVOSTI

 

© 2020 Sva prava pridržana. Dijana Juric

 

NEWSLETTER

Uspiješno ste se prijavili!

NEWSLETTER

Uspiješno ste se prijavili!