Rad sa mnom

Ostvari cilj koji dugo odlažeš.

 

Postoji nešto što ti je važno, a što dugo odlažeš?

Možda već duže pokušavaš raditi na tome, ali ti ne ide?

Nedostaje ti jasnoće oko koraka koji će te dovesti do rezultata?

Poduzimaš puno akcije, no ne vidiš rezultate i to te demotivira?

 

Želiš pronaći rješenje.

I ja sam bila u situaciji kada sam se puno mučila i trudila, ali nikako nisam uspijevala postići ono što želim i što mi je važno.

Gušila sam se u svakodnevnici obaveza, nastojala sve “odhendlati” i riješiti, a uvijek bi mi ono bitno skliznulo iz ruku.

Nastojala sa masovnom akcijom postići rezultate koje sam zacrtala, ali nije išlo. Imala sam dojam da mnogima oko mene ide lakše. Nisu se ni približno toliko trudili, a imali su bolje rezultate.

 

U čemu je stvar? pitala sam se. Koji dio formule mi nedostaje? Što ne znam?

Nisam znala da bez upravljanja mojim strahovima i nesigurnostima, oni će se preliti na akciju koju poduzimam i rezultate.

Nisam znala da najbolji rezultati ne dolaze od masovne akcije, već istreniranog uma.

Kada sam počela živjeti na način da ono što činim usklađujem sa sobom, stvari su postale puno lakše. Rezultati su se počeli nizati, a ja sam postala jedna od onih koji se ne muče, nego usklađeno i fokusirano djeluju.

Na isti način danas pomažem klijentima da dođu do njihovih rezultata. Ne hustle-om i masovnom akcijom, već usklađenim i preciznim djelovanjem.

 

“Resetirala me na tvorničke postavke, smirila uzburkane misli i glavu. U roku od 3 mjeseca od početka naše suradnje dala sam odlučno otkaz i počela pokretati svoj posao. Danas imam svoj biznis, radim ono što najviše volim i zarađujem znatno više nego prije.” Katarina S.

 

“Garantiram ti da će ti se život promijeniti, ako primijeniš korake koje smo dogovorili”, rekla mi je Dijana na coachingu. I jesam. Par mjeseci kasnije dobio sam prestižnu stipendiju za svoju novu predstavu, imao premijeru druge predstave u jednom od najljepših kazališta u gradu. Zaradio ozbiljne novce od svog stvaranja.” Danilo J.

 

“Prodrmala si me iz temelja i skrenula pažnju na mogućnosti, iskustva i sposobnosti koje nosim u sebi. Doslovno si me gurnula sa mjesta na kojem sam stajala i nisam mogla iskoračiti. Već sam nakon prvog coachinga postigla konkretne rezultate. Posljedica svega je moja sve veća fokusiranost, prodaje do kojih je došlo, kontakata, iskustava na koje gledam iz totalno drugačije perspektive.” Morena B.

 

“Vizija je staru mene transformirala u mene danas. Odmah se vidjela promjena. Postala sam odlučna i motivirana na akciju. Klijenti s kojima sam tada počela raditi su moji idealni klijenti! Prihodi su mi puno veći, a znam da radim dobru stvar jer vidim zadovoljstvo klijenata. Povjerenje koje Dijana ulijeva, sigurna zona koju stvara bila je preduvjet bojažljivoj meni da se usudim i pokrenem posao bez prethodnog poduzetničkog iskustva.” Melita P.

 

“Usmjerenost na postizanje rezultata, inzistiranje na pozitivnoj promjeni i trajnom održavanju te promjene je ono što me oduševilo. Ne gubi se vrijeme i energija na stranputice koje ne vode nikamo.” Kristian H.M.

 

“Nisam imala posebnih očekivanja od coachinga, jer sam već prošla dosta raznih radionica i coaching programa. Međutim ovo ne liči na ništa drugo. Ovo je ono što mi je trebalo. Jednostavno si me dovela do točke gdje sam uzela ključ u svoje ruke. Toliko suptilno radiš ovaj posao da sam tek nakon nekog vremena shvatila tvoju fantastičnu snagu i profesionalnost. Nema prazne priče i gubljenja vremena, nego samo konkretno.” Ljiljana F.

 

“Ovaj coaching je najbolja stvar koju sam si mogla napraviti jer stvarno mislim da je to bila prekretnica. Hvala na razumijevanju, brzini kojom prokužiš ljude, energiji koju prenosiš, idejama koje si mi pomogla otkriti i nadasve na akciji koju sam poduzela jer si mi pomogla u tome.Sonja S.

 

“Sviđa mi se što je vrijeme dragocjeno i što je svaka minuta pametno iskorištena kao i to da se ide direktno u srž problema.” Ivana J.

 

“Volim tvoj jasan i konkretan pristup koji demistificira ponašanja i osjećaje s kojim se nosimo. Izuzetno cijenim direktno sučeljavanje klijenta sa svojim obrascima, učinkovita si u probijanju tih obrazaca. U relativno kratkom periodu sam doživjela puno promjena.” Ivona S.

 

“Pomogla si mi puno da osvijestim besmislenost nekih svojih samoograničavajućih pogleda i da uvidim da zapravo mogu postići mnogo više nego što mislim. Cijenim ozbiljnost, posvećenost i profesionalnost. Zbog moje prirode, nisam sklon prebombastičnim i preeuforičnim coachevima, a ti imaš tu potrebnu dozu umjerenosti, a opet efikasnosti, energičnosti i odlučnosti u radu. Naročito mi se dopada to što ideš u dubinu problema i što nastojiš da prvo “iskopamo” blokade, prepreke i limitirajuća uvjerenja jer smatram da nema napretka dok se to ne ukloni.” Branko S.

 

“Zbog straha da ne mogu ostvariti ono što želim, pronalazila sam milijun prepreka i izgovora samo da se ne suočim sa strahom. Rad s Dijanom mi je puno pomogao da to osvijestim i promijenim. Sad idem prema ciljevima s namjerom da ih ostvarim, jer znam da mogu, a ne da dokažem da su neostvarivi.” Andrea B.

 

Rješenje nije činiti VIŠE. Rješenje je činiti DRUGAČIJE.

  • nekritičko promatranje sebe, svog unutarnjeg stanja i djelovanja, umjesto prosuđivanja i kritike
  • prepuštanje unutarnjem nahođenju, umjesto oslanjanja na vanjske upute i rješenja
  • povjerenje u proces i prihvaćanje neželjenog ishoda kao dijela tog procesa
  • osvještavanje vlastitih potencijala i poduzimanje moćnih, odvažnih koraka iz sigurnosti u sebe, umjesto oklijevanja
  • razumijevanje vlastitih osjećaja i svjesno biranje akcije umjesto reagiranje iz njih
  • svjestan odabir koraka koji vode prema budućoj viziji, umjesto analiziranja prošlosti
  • usklađeno djelovanje koje je podržano iznutra, umjesto konfliktnih misli i emocija koje sabotiraju učinak

Pitaš se hoće li ovaj proces funkcionirati za tebe? Hoćeš li imati REZULTATE?

Ne postoji “one size fits all”, no baš zato kod mene i nema takvih rješenja! Zato je ovo INDIVIDUALAN proces. I baš zato donosi rezultat.

Nema nerješivog problema. Nema nedostatka koji se ne može promijeniti.

Važno mi je da se osjećaš ugodno i sigurno i ovo je jedan od ključnih razloga zašto se bavim isključivo individualnim programom. Da možeš slobodno pričati o onome što želiš, što te tišti i muči, kako razmišljaš i kako se osjećaš.

Normalno je da na putu prema onome što želiš imaš sumnje i nedoumice, no i to su stvari na kojima radimo zajedno i sastavni su dio ovog procesa.

 

Čini ti se da je prošlo već dosta vremena i da je kasno sada krenuti prema rezultatu?

Odgovor leži u onome kako se osjećaš.

Nezadovoljstvo, ako ne riješimo uzrok, s vremenom postaje sve veće, a vremena pred sobom imamo sve manje. Znam da želiš riješiti stvari i da te frustrira kada nešto ostane neriješeno.

Zato je veliki naglasak u mom radu na rješenju i akciji. Nema gubljenja vremena ni praznog hoda! A to znači da ćeš brzo vidjeti rezultate!

Imat ćeš jasnoću kamo ideš i koji je tvoj sljedeći korak, a sve će biti usklađeno s tobom iznutra. I zato će samo kretanje tim putem biti lagano. Imat ćeš energiju, živahnost i razigranost koju voliš.

To je onaj uspjeh bez “hustle-a”. Bez forsiranja. Bez masovne akcije. Bez ikakvog tjeranja sebe na bilo što. To je uspjeh iznutra prema van, koji dolazi iz stanja unutarnje ravnoteže i mentalne jasnoće.

To je uspjeh usklađen s tobom iznutra, a manifestira se u vanjskim okolnostima kao skladan rezultat koji postižeš s lakoćom.

Dijana Juric 90 dana do rezultata

Uvijek postoji rješenje. Pomoći ću ti doći do njega.

Zašto raditi sa mnom?

KONKRETAN PRISTUP  –  JASNI KORACI   –   OPIPLJIVI REZULTATI

Od mene možeš očekivati temeljitost, predanost i posvećenost. Jako mi je važno da se osjećaš ugodno, sigurno i podržano. Ponekad ćeš čuti i ono što ti se neće odmah svidjeti, ako je to potrebno i korisno za tebe da osvijestiš kako sebe sabotiraš i dođeš do željene promjene.

Moj pristup je nježan, ali i jasan i konkretan; znat ćeš točno zašto si tu gdje jesi i zašto imaš prepreku koju imaš. Imat ćeš konkretne korake potrebne da postigneš željeno stanje, a rezultati će biti ubrzo vidljivi i opipljivi.

Kako možeš raditi sa mnom?

Trenutno je otvoren upis na program 90 DANA DO REZULTATA.

Ovo je potpuno individualni program u kojem te vodim kroz 90 dana do potrebne transformacije da ostvariš ono što želiš.

Evo kako izgleda program:

UVODNI RAZGOVOR “DIVE DEEP”

Na početku imamo jednu dužu uvodnu sesiju, koja nam služi zaronimo dublje u temu kojom ćemo se baviti. Tu ćemo istražiti trenutno stanje, sve što te muči u vezi ove situacije, sve prepreke, misli i emocije koje se javljaju.

Zatim ćemo se usmjeriti na željeno stanje – viziju: kako želiš da rezultat izgleda? Kako ćeš znati da je ostvareno ono što želiš?

 

INDIVIDUALNI TJEDNI RAZGOVOR I PRAĆENJE REZULTATA

Imamo razgovore tijekom 3 mjeseca na tjednoj bazi, gdje pratimo tvoj napredak prema rezultatima. Tu će izroniti nesvjesni problemi i prepreke, koje ćemo zatim na individualnom razgovoru riješiti.

U svakom trenutku bit će ti jasno zašto si tu gdje jesi, što trebaš poduzeti i koji su sljedeći koraci.

Ova jasnoća daje nevjerojatnu motivaciju i samopouzdanje koje je potrebno da bi poduzeli ono što je potrebno za željeni rezultat. I baš zato, uz tvoju suradnju i moju pomoć, rezultat će uskoro biti itekako vidljiv i opipljiv.

Dobit ćeš i radnu bilježnicu koja će ti pomoći pratiti svakodnevni napredak u svih 90 dana programa.

KAKO SE PRIJAVITI?

Kako bih znala da li je program za tebe, ispuni upitnik na linku ispod i rezerviraj termin za konzultacije.

Ako procijenim da si dobar fit za program, potvrdit ću termin za konzultacije gdje ćemo još jednom zajedno proći sva pitanja i dogovoriti suradnju. Ako ipak nisi fit za program, objasnit ću ti zašto i što možeš sljedeće učiniti.

Prijaviti se možeš ovdje: Upitnik za program “90 dana do rezultata”

 

Blog

Ojačaj samopouzdanje u ova 3 koraka

Ojačaj samopouzdanje u ova 3 koraka

3 konkretna koraka za jačanje samopouzdanja. Preko 8 godina pomažem ljudima a izgrade zdravo samopouzdanje i žive ispunjenije, postižući one ciljeve koje stvarno žele. Pročitaj više

10 minuta vrijednih milijune: Kako postići veliki cilj?

10 minuta vrijednih milijune: Kako postići veliki cilj?

Kako postići veliki cilj? Prva pomisao kada postaviš veći cilj je. "Kako ću?", a osjećaj koji te obuzme je preplavljenost, zar ne? Normalno je da nemaš pojma kako postići nešto što se iz tvoje trenutne pozicije čini veliko... Pročitaj više

Mindset novca: Kada obilje stvara nedostatak

Mindset novca: Kada obilje stvara nedostatak

Sve dok iste misli i iste osjećaje nosimo kao prtljagu sa sobom, više ili manje novca neće učiniti razliku. Osim privremenog ushićenja kada nas pogodi dopamin zbog nove kupnje, dobitka itd. A onda se sve vraća na staro. Default setting ili tvorničke postavke. Pročitaj više

PRIJAVI SE I PRIMAJ POSEBNE PONUDE, NOVOSTI I SADRŽAJE!