Coaching

 

„Svakome treba coach! Svi trebamo ljude koji će nam dati neovisnu povratnu informaciju. Tako rastemo i napredujemo.“

Bill Gates

U situaciji ste iz koje ne znate kako se izvući i krenuti dalje? Ne znate što želite, no nezadovoljni ste onim gdje se trenutno nalazite? Ili znate što želite, no ne znate kako to i ostvariti? Coaching vam može pomoći!

ŠTO JE COACHING?

INDIVIDUALNI COACHING je razgovor u kojem uz pomoć coacha određujete ono što želite postići (kamo idete), a zatim zajedno pronalazite načine da to i ostvarite. Fokus je na malim koracima koji vam donose veliki učinak!

Coach će vam pomoći premostiti jaz između trenutnog i željenog stanja. Imat ćete punu podršku da krenete prema onome što želite, te da se hrabro suočite sa preprekama (koje nerijetko sami sebi stvarate), kako biste živjeli ispunjeno i onako kako želite.

Već nakon par sati rada s coachem primjetit ćete promjenu, što je velika motivacija za nastavak! A razlog ovakve učinkovitosti je u fokusu na željeno stanje, kamo idete te gdje ste sada i koji je sljedeći korak.

KADA VAM TREBA COACHING?

Uvijek kada postoji neki segment života koji nije u skladu sa onim što želite, coach vam može pomoći jer ćete brže stići do željenog stanja. No, ponekad ćete baš na coachingu shvatiti da ono zamišljeno željeno stanje zapravo i nije ono što vi zaista želite. Nakon što to osvijestite, usudit ćete se željeti ono što zaista želite, a onda na tome možete i poraditi.

Kada zaglavimo u nekoj životnoj situaciji, najčešće se radi o našem pogledu na nju i vjerovanju da nemamo ni jednu povoljnu opciju. No, to nikad nije točno.

Coach vam pomaže osvijestiti ovakve situacije: da sagledate stvari iz drugog kuta, razmišljate out of the box ili izvan vašeg uobičajenog načina razmišljanja kako biste došli do rješenja koja su najbolja za vas, a koja najčešće ne vidite sami.

MOJ COACHING PRISTUP

Coaching pristup koji koristim prvenstveno je u stvaranju jasnijeg uvida gdje ste sada i gdje želite biti, te kako do toga doći na najbolji način za vas. Sigurna sam da možete postići ono što želite ukoliko se usudite i aktivno radite na tome, rješavajući prepreke i negativna uvjerenja koja vas koče.

Naglasak stavljam na osvještavanje te usvajanje novih obrazaca razmišljanja i ponašanja.

Također, želim vam pomoći osloboditi vaš puni potencijal, što sve zaista želite i možete, te vam pomoći da se odvažite i ustrajete u ostvarenju tih ciljeva!

I posljednje, moj pristup je usmjeren na dugoročan rezultat, što znači da je jednom postignuta promjena trajna.

KAKO IZGLEDA COACHING SA MNOM?

Na početku prvo razgovaramo o onome što želite postići, tj. što želite ostvariti coachingom. Na svakom sljedećem razgovoru prolazimo kroz ove točke:

 • pregled prethodno dogovorenih aktivnosti i rezultata
 • razgovor o onome što želite postići, poteškoćama koje imate na putu te kako njima upravljati
 • kratak osvrt na trenutno stanje i razumijevanje vaše situacije, trenutnih blokada i poteškoća
 • predlaganje opcija te zajednički dogovor kako nastaviti

Dijana Juric

Pravi coach vam može pomoći ostvariti i one ciljeve koje se nikad sami ne bi ni usudili postaviti.

Želite coaching? Javite se danas i dogovorite besplatne konzultacije!

 • Svibanj 2022

  Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31

  26. svibnja 2022.

  30. svibnja 2022.

  31. svibnja 2022.

 • Hidden

NAJČEŠĆA PITANJA

Što je coaching?

Coaching je proces koji vam pomaže da otkrijete što uistinu želite, te pronađete najbolji načina za vas da to najbrže i ostvarite.

Zbog čega je coaching sve popularniji?

Zbog njegove učinkovitosti! Klijenti već nakon par sati coachinga primjećuju promjenu, što je velika motivacija za nastavak!

Kako vam coaching može pomoći?

Coaching vam pomaže shvatiti što ste do sada činili, mislili, vjerovali, a što vas je sabotiralo – jer to vas je dovelo do trenutnog nezadovoljstva. Pomaže vam uzeti život u vaše ruke i bez obzira na okolnosti uvidjeti što je to što možete učiniti kako biste promijenili vašu situaciju, kako biste imali bolje rezultate u bilo kojem životnom području i bili zadovoljniji.

Kada vam treba coaching?

Uvijek kada postoji neki segment života koji nije u skladu sa željenim, coaching vam može jako koristiti, jer ćete brže stići do željenog stanja.

Blog

Kako usmjeriti um? 3 pravila koja će vam pomoći

Kako usmjeriti um? 3 pravila koja će vam pomoći

Želite naučiti jednu stvar koja će učiniti najveću razliku u postizanju željenog rezultata? Naučite usmjeriti um. Kako? Evo 3 koraka koja su ključna. Pročitaj više

Kako uspjeti? 10 stvari koje oni koji uspijevaju rade drugačije

Kako uspjeti? 10 stvari koje oni koji uspijevaju rade drugačije

Kako uspjeti? Mnogi vjeruju da bi, kad bi znali odgovor na ovo pitanje, odmah krenuli prema onome što žele postići. Često mi se na coaching javljaju ljudi koji žele, imaju viziju, ambiciozni su, vrijedni, no ne znaju kako. i nerijetko misle da je tu problem. Ne znaju kako. Pročitaj više

Kako pronaći rješenje – 10 smjernica koje će vam pomoći da riješite problem

Kako pronaći rješenje – 10 smjernica koje će vam pomoći da riješite problem

Kako doći do rješenja? Ponekad nam se problem s kojim smo suočeni čini toliko velik, da i sama situacija djeluje bezizlazno, tj. kao da nema rješenja. Da li je to tako? Postoje li situacije... Pročitaj više

PRIJAVITE SE I PRIMAJTE DODATNE SADRŽAJE, POSEBNE PONUDE I NOVOSTI