90 dana do rezultata

Ostvari cilj koji već dugo odlažeš.

Znam da postoji nešto što ti je važno, a što već dugo odlažeš.

Već duže pokušavaš raditi na tome, ali ti ne ide onako kako očekuješ i zamišljaš.

Možda poduzimaš puno akcije, ali ne vidiš željene rezultate.

To te demotivira i želiš pronaći rješenje.

I ja sam bila u situaciji kada sam se puno mučila i trudila, ali nikako nisam uspijevala postići ono što želim i što mi je važno.

Gušila sam se u svakodnevnici obaveza, nastojala sve odraditi i riješiti, a uvijek bi mi ono bitno skliznulo iz ruku.

Nastojala sa masovnom akcijom postići rezultate koje sam zacrtala, ali nije išlo. Imala sam dojam da mnogima oko mene ide lakše. Nisu se ni približno toliko trudili, a imali su bolje rezultate.

NAJVEĆA ZABLUDA

Mnogi vjeruju da rezultati dolaze kada ulažeš puno truda i akcije. Ali iskustvo mi je pokazalo drugačije.

Poduzimala sam puno akcije, uložila ogroman trud, a ipak nisam imala rezultate koje sam priželjkivala i očekivala.

Kako se onda postižu najbolji rezultati?  Do čega je, ako ne do masovne akcije?

Najbolji rezultati dolaze od istreniranog uma.

Bez upravljanja vlastitim strahovima i nesigurnostima, oni se prelijevaju na akciju koju poduzimaš, a time i na rezultate.

Rješenje nije činiti VIŠE. Rješenje je činiti PRAVE STVARI.

Ovo je upravo ono što radiš na mom programu 90 dana do rezultata.

Treniraš um i poduzimaš pravu akciju.

Resetirala me na tvorničke postavke, smirila uzburkane misli i glavu. U roku od 3 mjeseca od početka naše suradnje dala sam odlučno otkaz i počela pokretati svoj posao. Danas imam svoj biznis, radim ono što najviše volim i zarađujem znatno više nego prije.

Katarina S.

Garantiram ti da će ti se život promijeniti, ako primijeniš korake koje smo dogovorili”, rekla mi je Dijana na coachingu. I jesam. Par mjeseci kasnije dobio sam prestižnu stipendiju za svoju novu predstavu, imao premijeru druge predstave u jednom od najljepših kazališta u gradu. Zaradio ozbiljne novce od svog stvaranja.

Danilo J.

Vizija je staru mene transformirala u mene danas. Odmah se vidjela promjena. Postala sam odlučna i motivirana na akciju. Klijenti s kojima sam tada počela raditi su moji idealni klijenti! Prihodi su mi puno veći, a znam da radim dobru stvar jer vidim zadovoljstvo klijenata. Povjerenje koje Dijana ulijeva, sigurna zona koju stvara bila je preduvjet bojažljivoj meni da se usudim i pokrenem posao bez prethodnog poduzetničkog iskustva.

Melita P.

Prodrmala si me iz temelja i skrenula pažnju na mogućnosti, iskustva i sposobnosti koje nosim u sebi. Doslovno si me gurnula sa mjesta na kojem sam stajala i nisam mogla iskoračiti. Već sam nakon prvog coachinga postigla konkretne rezultate. Posljedica svega je moja sve veća fokusiranost, prodaje do kojih je došlo, kontakata, iskustava na koje gledam iz totalno drugačije perspektive.

Morena B.

90 DANA DO REZULTATA

je individualan coaching program

I baš zato donosi rezultat.

Ne postoji jedna mjera za sve, i baš zato kod mene nema takvih rješenja!

Nema nerješivog problema. Nema izazova koji se ne može pobijediti.

Važno mi je da se osjećaš ugodno i sigurno i ovo je jedan od ključnih razloga zašto se bavim isključivo individualnim programom. Da možeš slobodno pričati o onome što želiš, što te tišti i muči, kako razmišljaš i kako se osjećaš.

Normalno je da na putu prema onome što želiš imaš sumnje i nedoumice, no i to su stvari na kojima radimo zajedno i sastavni su dio ovog procesa.

promijeni uvjerenja i ostvari cilj

Odlaganje je puno štetnije nego što nam se čini. Može nam uništiti život.

Zato ćemo pametno koristiti vrijeme! A to znači da ćeš brzo vidjeti rezultate!

Imat ćeš jasnoću kamo ideš i koji je tvoj sljedeći korak, a sve će biti usklađeno s tobom iznutra. I zato će samo kretanje tim putem biti lagano. Imat ćeš energiju, živahnost i razigranost koju voliš.

To je onaj uspjeh bez forsiranja. Bez masovne akcije. Bez ikakvog tjeranja sebe na bilo što. To je uspjeh iznutra prema van, koji dolazi iz stanja unutarnje ravnoteže i mentalne jasnoće.

To je uspjeh usklađen s tobom iznutra, a manifestira se u vanjskim okolnostima kao skladan rezultat koji postižeš s lakoćom.

Nisam imala posebnih očekivanja, jer sam već prošla dosta raznih radionica i coaching programa. Međutim ovo ne liči na ništa drugo. Ovo je ono što mi je trebalo. Jednostavno si me dovela do točke gdje sam uzela ključ u svoje ruke. Toliko suptilno radiš ovaj posao da sam tek nakon nekog vremena shvatila tvoju fantastičnu snagu i profesionalnost. Nema prazne priče i gubljenja vremena, nego samo konkretno.

Ljiljana F.

Ovaj coaching je najbolja stvar koju sam si mogla napraviti jer stvarno mislim da je to bila prekretnica u mom poslovnom i privatnom životu. Hvala ti puno na razumijevanju, brzini kojom prokužiš ljude, energiji koju prenosiš, idejama koje si mi pomogla otkriti i nadasve na akciji koju sam poduzela, jer si mi pomogla u tome. Brzo sam vidjela rezultate.

Sonja S.

Sviđa mi se što je vrijeme dragocjeno i što je svaka minuta pametno iskorištena kao i to da se ide direktno u srž problema. Pomogla si mi da brže riješim par situacija koje sam odugovlačila i da se prisjetim da svjesnim i usmjerenim radom stvari mogu riješiti na konstruktivan način.

Ivana J.

Usmjerenost na postizanje rezultata, inzistiranje na pozitivnoj promjeni i trajnom održavanju te promjene je ono što me oduševilo. Ne gubi se vrijeme i energija na stranputice koje ne vode nikamo. Promjena koju vidim je da bolje razumijem vlastite osjećaje i osjećaje drugih ljudi. Imam zdraviji pogled na odnose i svjesniji sam svoje vrijednosti.

Kristian H.M.

Dijana Juric coaching

Uvijek postoji rješenje. Imat ćeš moju podršku da do njega brže i lakše dođeš.

Što klijenti ističu iz rada sa mnom?

KONKRETAN PRISTUP   •   JASNI KORACI   •   OPIPLJIVI REZULTATI

8 godina sam u ovom poslu. Iza mene je preko 10.000 odrađenih coaching sesija sa preko 500 klijenata.

Ono što klijenti ističu kod mene je temeljitost, predanost i posvećenost. Jako mi je važno da se osjećaš ugodno, sigurno i podržano. Ponekad ćeš čuti i ono što ti se neće odmah svidjeti, ako je to potrebno i korisno za tebe da osvijestiš kako sebe sabotiraš i dođeš do željene promjene.

Moj pristup je nježan, ali jasan i konkretan.

Znat ćeš točno zašto si tu gdje jesi i zašto imaš prepreku koju imaš. Imat ćeš konkretne korake potrebne da postigneš željeno stanje, a rezultati će biti ubrzo vidljivi i opipljivi.

Pomogla si mi puno da osvijestim besmislenost nekih svojih samoograničavajućih pogleda i da uvidim da zapravo mogu postići mnogo više nego što mislim. Cijenim ozbiljnost, posvećenost i profesionalnost. Zbog moje prirode, nisam sklon prebombastičnim i preeuforičnim coachevima, a ti imaš tu potrebnu dozu umjerenosti, a opet efikasnosti, energičnosti i odlučnosti u radu. Naročito mi se dopada to što ideš u dubinu problema i što nastojiš da prvo “iskopamo” blokade, prepreke i limitirajuća uvjerenja jer smatram da nema napretka dok se to ne ukloni.

Branko S.

Došla sam prventsveno jer sam osjetila da sam izgubila sebe kroz zadnjih nekoliko godina intenzivnog rada u korporacijama. Nisam bila sigurna što želim, poistovjetila sam se s okolnostima i reakcijama, mada sam negdje u dubini znala da to nisam ja. Rad s Dijanom me vratio na “tvorničke postavke” i pokazao mi da postoji razlika između mojih reakcija i mene, vanjskih okolnosti i mene. Samim time pomalo se vraća moj život ponovno u moje ruke i ja biram što s njime, nikako posao, kolege, projekt ili netko treći.

Ivana S.

Volim tvoj jasan i konkretan pristup koji demistificira ponašanja i osjećaje s kojim se nosimo. Izuzetno cijenim direktno sučeljavanje klijenta sa svojim obrascima, učinkovita si u probijanju tih obrazaca. U relativno kratkom periodu sam doživjela puno promjena.

Ivona S.

Zbog straha da ne mogu ostvariti ono što želim, pronalazila sam milijun prepreka i izgovora samo da se ne suočim sa strahom. Rad s Dijanom mi je puno pomogao da to osvijestim i promijenim. Sad idem prema ciljevima s namjerom da ih ostvarim, jer znam da mogu, a ne da dokažem da su neostvarivi.

Andrea B.

KAKO MOŽEŠ RADITI SA MNOM?

Trenutno je otvoren upis na program 90 DANA DO REZULTATA. 

Ovo je potpuno individualni program koji se održava online, a u kojem te vodim kroz 90 dana da ostvariš cilj koji već dugo odlažeš.

Čujemo se svaki tjedan putem Zoom aplikacije tijekom 3 mjeseca da postigneš rezultat koji želiš. Dobit ćeš i radnu bilježnicu koja će ti pomoći pratiti svakodnevni napredak u svih 90 dana programa.

U svakom trenutku bit će ti jasno zašto si tu gdje jesi, što trebaš poduzeti i koji su sljedeći koraci.

Shvatit ćeš zašto sabotiraš cilj, iako ti je stalo da ga ostvariš.

DSF7940-scaled

Kako se možeš prijaviti?

Ispuni kratki upitnik na ovom linku gdje ćeš mi reći koji rezultat želiš postići, a zatim odaberi termin za poziv.

Ostalo ćemo dogovoriti kada se čujemo.