O meni

Ljudska psiha oduvijek je bila moja velika strast. Još kao dijete promatrala sam ljude i pitala se kako to da su jedni često sretni i veseli, i sve im nekako ide za rukom, pa i kad se pojavi poneka poteškoća oni se lakše nose s time nego ostali, dok su drugi često ljuti, tužni, razočarani, žale se, kukaju, i kao da uvijek pronađu nešto što im smeta ili im se ne sviđa, čak i u povoljnim okolnostima.

Još u srednjoj školi me u biblioteci najviše privlačila polica sa psihologijom. Nisam stala dok nisam pročitala sve knjige te i srodne tematike. Tako sam između ostalih čitala S. Freuda, D. Carnegia (“Psihologija uspjeha”), pa sve do E. Fromma i Carla G. Junga. Kada sam završavala školu izašla je knjiga D. Golemana Emocionalna inteligencija, koja me apsolutno oduševila i koju sam pročitala u jednom dahu, a kasnije je bila i tema mog završnog rada.

Nakon završenog fakulteta radila sam preko 10 godina u privatnim poduzećima, od multinacionalnih kompanija do start-upa, kao CFO a kasnije i kao business intelligence manager i konzultant za razvoj poslovanja, no sve više me privlačio coaching i psihologija uspjeha, o čemu sam se konstantno educirala i čitala.

U međuvremenu sam završila neurolingvističko programiranje – NLP praktičarski i master program, te nakon nekog vremena odlučila ostaviti posao konzultanta i otišla u London, gdje sam upisala Performance Coaching Diploma program. Istovremeno sam pokrenula blog o osobnom razvoju, na kojem sam pisala o svojim iskustvima u radu na sebi, promjeni koju mi je donijela primjena znanja koje sam godinama stjecala, kao i o spoznajama do kojih sam došla, prvenstveno vezanih uz emocije i koju ulogu igraju u našem životu.

Zaljubljena sam u ovaj posao i znam da prepreka nema, a izazove obožavam.

Ubrzo nakon povratka iz Londona počela sam raditi s ljudima, koji su preko bloga došli do mene i tražili suradnju, te je tako krenuo moj individualni coaching, kao i čitav niz programa koje je već prošlo više od 500 polaznika.

Najviše me veseli raditi individualno s ljudima, jer se tako mogu dovoljno posvetiti svakome što je nužno da bi imali rezultate i zato zadnjih 5 godina najviše vremena posvećujem individualnim coaching programima.

Važno mi je izgraditi odnos povjerenja, u kojem će se klijent osjećati ugodno. To je preduvjet da bismo mogli otvoreno razgovarati o nerijetko izazovnim i teškim temama, a što je nužno za napredak.

Ljudi s kojima radim su motivirani time da postignu rezultate, bilo da se radi o vanjskim, opipljivim ciljevima ili unutarnjem stanju (manje stresa, osjećati se dobro, smanjiti overthinking).  Uz rad sa mnom će definitivno imati rezultate, a samim putem do njih će se osjećati ugodno, što mi dosadašnji klijenti potvrđuju, a često se vraćaju jer dožive poboljšanja i žele nastaviti.

Naglasak stavljam na to da je čovjek cjelina – sustav i trebamo uzeti u obzir sve elemente tog sustava da bi imali rezultate. To su: mindset ili mentalni sklop, emocije, navike, uvjerenja, samopouzdanje i akcija koja dolazi na kraju, kao sinteza usklađenosti ostalih elemenata. Samo tako su rezultati ne samo ostvarivi, već značajni, a put do njih ugodan i opušten, a nerijetko i zabavan i pustolovan 🙂

Blog

Postani osoba koja je ostvarila cilj

Postani osoba koja je ostvarila cilj

  Kada postoji nešto što želiš, a još to nemaš, čini ti se da je baš u tome "ono nešto", čarobno rješenje za ono što te muči i što ti nedostaje u životu. Čuješ da neki... Pročitaj više

2 zablude zbog kojih nemaš rezultate

2 zablude zbog kojih nemaš rezultate

  Postoje zablude koje se čine kao "činjenice", a koje te koče da postigneš rezultate. Kako znam? Tako što kad sam ih otkrila i prevazišla, imala sam veliki skok. U jednoj fazi rada na sebi doživjela... Pročitaj više

10 misli kojima treniram um

10 misli kojima treniram um

  Kako istrenirati um da te vodi i podržava u smjeru kojem želiš ići? Ovih 10 misli koristim svakodnevno jer mi daju rezultate. 1. O ostvarenju cilja: Iako sada ne znam točno kako ću ostvariti ovaj cilj,... Pročitaj više

PRIJAVI SE I PRIMAJ POSEBNE PONUDE, NOVOSTI I SADRŽAJE!