– Pokrenite se i krenite prema onome što želite
– Promijenite mentalni sklop i reporogramirajte vaš um
– Počnite koristiti mogućnosti i potencijal koji imate
– Usvojite NOVE NAVIKE koje će vas podržavati
– Oslobodite se straha i bespomoćnosti


 

POKRENI SE! je 3- tjedni online program uz pomoć kojeg ćeš promijeniti navike i reprogramirati nesvjesne obrasce koji te sabotiraju. Uz svega par minuta svakodnevnih vježbi i usvajanje novih navika doći ćeš do nevjerojatnih rezultata.

Kako je to moguće?

Tako što je ključ postizanja velikih rezultata u malim stvarima koje svakodnevno činimo (a zovemo ih navike). Sve što trebaš je naučiti kako usvojiti nove navike koje će te voditi prema onome što želiš.

Program je osmišljen tako da ćete moći raditi kada vi želite, jedino što trebate je biti redoviti u sljedećih 21 dan, odnosno ne preskakati ni jednu vježbu. Naglasak je na usvajanju novih navika i uvjerenja, koja će vas podržati u ostvarenju onoga što želite.

PRIJAVI SE

 

 

7-dnevni mastermind program održava online

 

 

 Dojmovi i iskustva polaznika programa osobnog razvoja

Hvala ti od srca što si nas vodila na ovom divnom putovanju.”

“Ovaj mastermind me toliko protresao iznutra: 7 divnih dana druženja, otkrivanja novih spoznaja i starih uvjerenja, 7 dana smijeha i suza, 7 dana kontinuiranog rada na sebi… wooow kako malo je potrebno da dođemo k sebi. Puna sam zahvalnosti i ljubavi za sve u mom životu. Ušla sam u takve dubine svog bića kao nikad do sad i jednostavno nemam riječi za opisati taj osjećaj sreće i mira. Ono kad ZNAŠ da je sve kako treba biti, OSJEĆAŠ da je sve u redu, da si na najboljem mjestu i na pravom putu. 

Hvala ti od srca što si nas vodila na ovom divnom putovanju. Hvala ti na trudu, ljubavi i energiji. Hvala svim ostalima čije su me priče svakodnevno motivirale i od kojih sam svaki dan naučila nešto novo. Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u tako dobrom društvu. Baš sam ponosna na sve nas. Super osmišljena radionica. Čekam nastavak.”

Nina T.

Ovo je jedno od mojih najljepših životnih iskustava!”

Čestitam sebi na spoznaji kako se svjesno živi! Vizualizacija je divna, toliko intenzivno znam osjetiti emociju da mi je napokon jasno ono što sam puno puta čula; “željeti, a ne trebati”.Sad znam kako postići što želim. Sad znam da radost vodi ka svemu čemu težim. Sad znam da je moj put tu da uživam u njemu i znam kako on življenje čini čarobnim. Sad znam da se uživanjem u svakom trenutku stvara sljedeći, još ljepši tren kojemu se još više radujem. Sad znam da me zahvalnost za sve što znam dovela do spoznaje da mogu sve! Pridajem sebi pažnju više no ikada. I uživam svako jutro u kreiranju svog dana. U kojem se osjećam moćno. I odlučno. Obazrivo prema sebi, darežljivo i zahvalno. I to je najbolji dio. Taj put. Ovo je jedno od mojih najljepših životnih iskustava!

Melita P.


Meni je pomoglo da vidim gdje sam bila i gdje sam sada! O koja razlika!”

Mastermind je intenzivan, i to između ostalog donosi rezultate jer se mora raditi i napredovati. Nisu svi na istom nivou i baš je to dobro jer se motiviramo uzajamno. Meni je pomoglo da vidim gdje sam bila i gdje sam sada! O koja razlika! Nekada sam se noću budila u panici, a sada se probudim punog srca tek da se zahvalim i ponovo mirno utonem u san! Nekada sam si govorila da će sve biti bolje u budućnosti, a sada si kažem da je sve baš onako kako treba biti sada. Sve ono što sam nekada željela ostvaruje se!

Aleksandra I.

Osjećam se kao da me netko jednostavno resetirao.”

“Htjela bih ti zahvaliti za ovih prekrasnih tjedan dana. Super mi je kako prepoznaš samo po izrazu lica ili jednom udahu kako se tko osjeća i kako ČUJEŠ (razumiješ i bolje nego što razumijemo mi sami) ali baš svaku riječ koju netko kaže. Odlična si mi! 🙂

Nekoliko mjeseci prije Masterminda sam osjećala da nema baš nekog pomaka u mom životu i da sama sa sobom neću moći “pokrenuti” neki veći rast, odnosno promjenu kod sebe.

Ono što se meni desilo na ovom Mastermindu je to da sam u jednom trenutku toliko jasno vidjela sebe – tko sam postala, kakva sam postala. Ne mislim da sam postala loša osoba, samo sam postala možda nedovoljno dobra prema sebi. Većinu toga tko sam postala postajala sam kroz godine, pod velikim utjecajem svoje okoline, odnosno najbližih. Osjećam se kao da me netko jednostavno resetirao. I sad mi je jasno da jedini posao koji trebam “raditi” je iskreirati sebe da budem onakva kakva želim biti. I neizmjerno se veselim upravo tome.”

Nina D.

Općenito sa lakoćom odrađujem sve i pratim emocije koje mi se dešavaju tokom dana.”

“Puno više vremena sam svjesna trenutka i svjesna sebe. I shvatila sam da za neke stvari, prema kojima sam nekad pružala otpor, jednostvano je taj otpor nestao, a to se pretvorilo u nesto sto odrađujem sa lakoćom i čak pozitivnom emocijom. Općenito sa lakoćom odrađujem sve i pratim emocije koje mi se dešavaju tokom dana. Definitivno ću odraditi jos koju radionicu u budućnosti.

Volim tvoj rad jer se stvarno trudiš maksimalno objasniti stvari onakve kakve jesu. Volim čitati tvoje tekstove jer su STVARNI, barem ih ja tako doživljavam. U svakom tekstu nađem barem jednu rečenicu koja mi služi.”

Ivana L.

Ti si mi dala način da vidim da se s malim stvarima i jednostavnim tehnikama može puno postići!”

“Super mi je mastermind prvenstveno zbog toga sto si mi sve tehnike približila na meni blisku, dostupnu, normalnu razinu. Ja sam poprilično analitična osoba koja je zazirala od meditacije misleći da je to nešto nadnaravno. I vjerovala da moraš krvnički raditi da bi preživio. Ali TI, Ti si mi dala način da vidim da se s malim stvarima i jednostavnim tehnikama može puno postići! Hvala ti od srca, pokazala si mi da stvarno mogu živjeti život kakav želim. Sada, odmah! Radujem se svakom ponovnom druženju!”

Sonja Č.