Programi

Svi programi i radionice su posebno osmišljeni na temelju znanja koje sam stekla iz različitih disciplina, kao i vlastitog iskustva. Stoga i sam način rada jedinstven, drugačiji, jer se ne držim isključivo ni jednog pravca ni učenja. Čitav niz tehnika, metoda i radionica sam osmislila sama i one su potpuno jedinstvene na tržištu, a pokazuju izvrsne rezultate kod polaznika i klijenti ih vole, jer su jednostavne, lako primjenjive, a daju dobre rezultate.

Programi se dijele u dvije kategorije:

    “FEEL GOOD” programi

Pomažu vam da se osjećate bolje u trenutnoj situaciji, kako biste bili spremni krenuti dalje prema onome što želite. Radi se o programima usmjerenim na rješavanje trenutnih poteškoća i prepreka, vraćanje u ravnotežu, postizanje mira, koncentracije i sl.

    “NEXT LEVEL” programi

Usmjereni su na dugoročnu viziju – ono što želite ostvariti u budućnosti te su osmišljeni tako da vas u tome pripremaju konkretnim koracima. Naglasak je na viziji, budućnosti, kreativnim rješenjima i koracima i sl.

POKRENI SE!
Krenite prema onome što želite koristeći vaše potencijale i usvajanjem novih navika kroz svakodnevne zadatke. Prijavite se na ovaj 3-tjedni program danas i krenite!

Saznaj više

KAKO POSTAVITI GRANICE U ODNOSIMA? 

Ne znate kako postaviti vlastite granice? Osjećate se loše kada se treba zauzeti za sebe i reći ne?

Na ovom predavanju naučit ćete kako postaviti vlastite granice, te kako poštovati tuđe, da biste u odnosima bili zadovoljni.

Saznaj više

Coaching

Želite individualan pristup i najbrže rezultate?

U tom slučaju je privatni coaching najbolja opcija za vas. Ona daje najbolji rezultat, jer je program krojen za vas, i to točno za ono što vama treba kako biste postigli željeni rezultat. Tijekom cijelog programa imate moju punu podršku u postizanju željenog rezultata.

Saznaj više

Blog

Što niste do sada znali o uspjehu?

Što niste do sada znali o uspjehu?

Mislite da vaš uspjeh nije u vašim rukama? Mislite da nešto drugo određuje hoćete li imati kupce, hoće li prihodi rasti i vaš se posao širiti? Mogu vam se posložiti lakše ili teže okolnosti. No, ono što će odrediti vaš uspjeh na duge staze uvijek je u vašim rukama. Pročitaj više

Kako usmjeriti um? 3 pravila koja će vam pomoći

Kako usmjeriti um? 3 pravila koja će vam pomoći

Želite naučiti jednu stvar koja će učiniti najveću razliku u postizanju željenog rezultata? Naučite usmjeriti um. Kako? Evo 3 koraka koja su ključna. Pročitaj više

Kako uspjeti? 10 stvari koje oni koji uspijevaju rade drugačije

Kako uspjeti? 10 stvari koje oni koji uspijevaju rade drugačije

Kako uspjeti? Mnogi vjeruju da bi, kad bi znali odgovor na ovo pitanje, odmah krenuli prema onome što žele postići. Često mi se na coaching javljaju ljudi koji žele, imaju viziju, ambiciozni su, vrijedni, no ne znaju... Pročitaj više

PRIJAVITE SE I PRIMAJTE DODATNE SADRŽAJE, POSEBNE PONUDE I NOVOSTI