Programi

Svi programi i radionice su posebno osmišljeni na temelju znanja koje sam stekla iz različitih disciplina, kao i vlastitog iskustva. Stoga i sam način rada jedinstven, drugačiji, jer se ne držim isključivo ni jednog pravca ni učenja. Čitav niz tehnika, metoda i radionica sam osmislila sama i one su potpuno jedinstvene na tržištu, a pokazuju izvrsne rezultate kod polaznika i klijenti ih vole, jer su jednostavne, lako primjenjive, a daju dobre rezultate.

Programi se dijele u dvije kategorije:

    “FEEL GOOD” programi

Pomažu vam da se osjećate bolje u trenutnoj situaciji, kako biste bili spremni krenuti dalje prema onome što želite. Radi se o programima usmjerenim na rješavanje trenutnih poteškoća i prepreka, vraćanje u ravnotežu, postizanje mira, koncentracije i sl.

    “NEXT LEVEL” programi

Usmjereni su na dugoročnu viziju – ono što želite ostvariti u budućnosti te su osmišljeni tako da vas u tome pripremaju konkretnim koracima. Naglasak je na viziji, budućnosti, kreativnim rješenjima i koracima i sl.

POKRENI SE!
Krenite prema onome što želite koristeći vaše potencijale i usvajanjem novih navika kroz svakodnevne zadatke. Prijavite se na ovaj 3-tjedni program danas i krenite!

Saznaj više

KAKO POSTAVITI GRANICE U ODNOSIMA? 

Ne znate kako postaviti vlastite granice? Osjećate se loše kada se treba zauzeti za sebe i reći ne?

Na ovom predavanju naučit ćete kako postaviti vlastite granice, te kako poštovati tuđe, da biste u odnosima bili zadovoljni.

Saznaj više

Coaching

Želite individualan pristup i najbrže rezultate?

U tom slučaju je privatni coaching najbolja opcija za vas. Ona daje najbolji rezultat, jer je program krojen za vas, i to točno za ono što vama treba kako biste postigli željeni rezultat. Tijekom cijelog programa imate moju punu podršku u postizanju željenog rezultata.

Saznaj više

Blog

Od nule do vrtoglavog uspjeha: Kako od ničega stvoriti ono što želite?

Od nule do vrtoglavog uspjeha: Kako od ničega stvoriti ono što želite?

Želite pokrenuti vlastiti posao, a nemate iskustva? Znanja? Kapitala? Želite kupiti ili sagraditi vašu nekretninu ili dom iz snova, ali ne znate odakle početi ni kako do toga doći? Želite udeseterostručiti zaradu, a ne znate kako? Pročitaj više

Što niste do sada znali o uspjehu?

Što niste do sada znali o uspjehu?

Mislite da vaš uspjeh nije u vašim rukama? Mislite da nešto drugo određuje hoćete li imati kupce, hoće li prihodi rasti i vaš se posao širiti? Mogu vam se posložiti lakše ili teže okolnosti. No, ono što će odrediti vaš uspjeh na duge staze uvijek je u vašim rukama. Pročitaj više

Kako usmjeriti um? 3 pravila koja će vam pomoći

Kako usmjeriti um? 3 pravila koja će vam pomoći

Želite naučiti jednu stvar koja će učiniti najveću razliku u postizanju željenog rezultata? Naučite usmjeriti um. Kako? Evo 3 koraka koja su ključna. Pročitaj više

PRIJAVITE SE I PRIMAJTE DODATNE SADRŽAJE, POSEBNE PONUDE I NOVOSTI