E-KLUB

Dosta vam je teorije i želite program koji vam omogućuje primjenu znanja, koje će donijeti željenu promjenu i rezultate? Želite imati pristup online radionicama tijekom cijele godine, koje možete pratiti iz udobnosti vlastitog doma?

PRIJAVI SE

E-KLUB je cjelogodišnji program iskrojen za pojedince koji žele kontinuirano raditi na sebi uz stalnu podršku coacha i ostalih polaznika.

Želite kontinuirano raditi na sebi tijekom cijele godine uz podršku coacha i grupe ljudi dobre vibre koji imaju isti cilj kao i vi – osobno usavršavanje, osvještavanje, rad na vašim ciljevima uz međusobnu podršku i dobru zabavu?

Želite imati pristup online radionicama tijekom cijele godine, koje možete pratiti iz udobnosti vlastitog doma? Želite svaki mjesec imati pristup predavanju ili radionici koji će vam dati vjetar u leđa, otkriti metode i alate rada na sebi, promjene uvjerenja, reprogramiranja, povećanja samopouzdanja, upravljanja novcem i sl.?

Dosta vam je teorije i želite program koji vam omogućuje primjenu znanja, koje će donijeti željenu promjenu i rezultate?


Učlanite se u E-KLUB i imate pristup svemu navedenom 365 dana u godini! 

Uz to, imate pristup individualnom coachingu po povoljnijim cijenama, uživo javljanja i razgovore unutar grupe, tematska predavanja po vašem izboru i svakodnevno motiviranje.

PRIJAVE SU U TIJEKU!

Prijaviti se možete na e-mail info@dijanajuric.com,  gdje ćete dobiti sve informacije.

E-KLUB ima ograničen broj članova. Radit će se s malim brojem polaznika, radi osiguranja kvalitete i interakcije sa svakim polaznikom.

Prijave će se zaprimati sve do popunjenja maksimalnog broja članova.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte – uvijek sam vam na raspolaganju.