Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
novac i financije radionica

Novac i financije – kako do željene zarade?

Na ovoj radionici ćete saznati temelje protoka novca, otkriti uvjerenja koja vam blokiraju taj protok, saznati kako doći do željene zarade i još puno više.

Prijavi se

Znate li da vaše trenutno financijsko stanje nema nikakve veze s novcem? Znate li da vaše trenutno financijsko stanje nema veze s time koliko trošite i koliko štedite?

Možda ste čitali o tome, i čak osvijestili da postoje uvjerenja koja imate, a koja vas koče da postignete financijske ciljeve koje želite, no što dalje? Kako to promijeniti?

Na ovoj radionici ćete saznati temelje protoka novca, otkriti uvjerenja koja vam blokiraju taj protok, saznati kako doći do željene zarade i još puno više.

Radionica će se održati online, s interaktivnim sudjelovanjem svih polaznika. Prije početka radionice dobit ćete ostale informacije o priključenju.

Teme koje će se obraditi su:

  • Što je novac i kako nastaje
  • Novac i obilje – najčešće iluzije o novcu
  • Utjecaj osjećaja vrijednosti na visinu zarade
  • Kako zarađivati koliko želite
  • Vježbe za otkrivanje i promjenu uvjerenja o novcu
  • Štednja i rješavanje dugova
  • Pitanja i odgovori

Radionica se održava u subotu 20.7.2019. s početkom u 16 sati i traje 2 sata. Za prijave i informacije javite se na e-mail info@dijanajuric.com. Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta.

Više o ovoj temi pročitajte u tekstu Kako do više novca?

Dijana Juric

Dijana Jurić je performance coach, NLP master, poduzetnica s preko 15 godina poslovnog iskustva i obožavatelj pisane riječi kojom prenosi svoja znanja i iskustva na blogu.


error: Content is protected !!
Besplatne Konzultacije