Uvjeti korištenja i pravila privatnosti

Korištenjem web stranice www.dijanajuric.com potvrđujete da ćete postupati u skladu s ovim Uvjetima korištenja, kao i svim zakonskim normativima i srodnim zakonskim i pravnim propisima koji proizlaze iz ovih Uvjeta, po važećim zakonima Republike Hrvatske. Zadržavamo pravo promjeniti sadržaj ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku, te ukinuti pristup ovoj web stranici bez prethodne obavijesti.

Na ovoj web stranici je također važno obratiti pažnju na napomene vezane uz pravo vlasništva i autorska prava regulirana Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03 i 79/07).

Svi materijali na web stranici zaštićeni su autorskim pravima i srodnim pravima intelektualnog vlasništva, prema Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03 i 79/07). Svi ti sadržaji su isključivo informativne prirode, a njihovo korištenje obuhvaća samo osobne nekomercijalne svrhe, ako nije drugačije naznačeno. Korisnicima ove web stranice nije dopušteno reproduciranje, kopiranje, distribuiranje, preinaka, prenošenje, objavljivanje ili revidiranje sadržaja ovih stranica bez našeg pismenog dopuštenja, koje možete zatražiti putem e-maila na info@dijanajuric.com.

Prava korištenja tekstova

Svaki tekst ili dio teksta preuzet sa web stranice smatra se zaštićenim autorskim djelom te je kao takav zaštićen Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03 i 79/07). Korisnicima nije dopušteno reproduciranje, kopiranje, distribuiranje, preinaka, prenošenje, objavljivanje ili revidiranje sadržaja tekstova bez našeg pismenog dopuštenja.

Korisnicima nije dopušten bilo koji oblik javnog korištenja autorskih djela (prema Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, javno korištenje autorskog djela je “svako korištenje autorskog djela koje je pristupačno javnosti ili korištenje u prostoru koji je pristupačan pripadnicima javnosti, kao i omogućavanje pripadnicima javnosti pristupa autorskom djelu u vrijeme i na mjestu koje sami odaberu (putem Interneta)” – www.dziv.hr).

Ako želite koristiti tekstove sa web stranice u svrhe koje nisu obuhvaćene Zakonom o autorskim pravima i srodnim pravima, kontaktirajte nas na e-mail info@dijanajuric.com te objasnite u detalje potrebu za ovakvom vrstom upotrebe.

Korištenje kolačića na web stranici

Kako bi se osigurao ispravan rad web stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica.

Kolačiće možete kontrolirati ili izbrisati prema želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org.  Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Podaci korisnika i njihova sigurnost

Slanjem upita ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje podatke koje dostavlja i time dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s nama, kao i za izvršavanje zakonskih potreba. Pohrana podataka se vrši na neodređeno vrijeme.

Na web stranicama www.dijanajuric.com u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, web tražilice i  drugi online servisi i alati.

Jamstvo korištenja web stranice

Ovime ne izjavljujemo niti jamčimo, izričito niti prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse i druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost.

Sve materijali i sadržaji na web stranici su informativnog sadržaja, te se ne smatramo odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz vašeg tumačenja i/ili korištenja materijala i sadržaja na web stranici.

Ovi uvjeti primjenjuju se od 01.04.2019.

PRIJAVI SE I PRIMAJ POSEBNE PONUDE, NOVOSTI I SADRŽAJE!