90 dana do rezultata

Ostvari cilj koji dugo odlažeš.

Postoji nešto što ti je važno, a što dugo odlažeš?

Možda već duže pokušavaš raditi na tome, ali ti ne ide?

Nedostaje ti jasnoće oko koraka koji će te dovesti do rezultata?

Poduzimaš puno akcije, no ne vidiš rezultate i to te demotivira?

Želiš pronaći rješenje.

I ja sam bila u situaciji kada sam se puno mučila i trudila, ali nikako nisam uspijevala postići ono što želim i što mi je važno.

Gušila sam se u svakodnevnici obaveza, nastojala sve “odhendlati” i riješiti, a uvijek bi mi ono bitno skliznulo iz ruku.

Nastojala sa masovnom akcijom postići rezultate koje sam zacrtala, ali nije išlo. Imala sam dojam da mnogima oko mene ide lakše. Nisu se ni približno toliko trudili, a imali su bolje rezultate.

 

U čemu je stvar? pitala sam se. Koji dio formule mi nedostaje? Što ne znam?

Nisam znala da bez upravljanja mojim strahovima i nesigurnostima, oni će se preliti na akciju koju poduzimam i rezultate.

Nisam znala da najbolji rezultati ne dolaze od masovne akcije, već istreniranog uma.

Kada sam počela živjeti na način da ono što činim usklađujem sa sobom, stvari su postale puno lakše. Rezultati su se počeli nizati, a ja sam postala jedna od onih koji se ne muče, nego usklađeno i fokusirano djeluju.

Na isti način danas pomažem klijentima da dođu do njihovih rezultata. Ne hustle-om i masovnom akcijom, već usklađenim i preciznim djelovanjem.

Rješenje nije činiti VIŠE. Rješenje je činiti DRUGAČIJE.

  • nekritičko promatranje sebe, svog unutarnjeg stanja i djelovanja, umjesto prosuđivanja i kritike
  • prepuštanje unutarnjem nahođenju, umjesto oslanjanja na vanjske upute i rješenja
  • povjerenje u proces i prihvaćanje neželjenog ishoda kao dijela tog procesa
  • osvještavanje vlastitih potencijala i poduzimanje moćnih, odvažnih koraka iz sigurnosti u sebe, umjesto oklijevanja
  • razumijevanje vlastitih osjećaja i svjesno biranje akcije umjesto reagiranje iz njih
  • svjestan odabir koraka koji vode prema budućoj viziji, umjesto analiziranja prošlosti
  • usklađeno djelovanje koje je podržano iznutra, umjesto konfliktnih misli i emocija koje sabotiraju učinak

“Zbog straha da ne mogu ostvariti ono što želim, pronalazila sam milijun prepreka i izgovora samo da se ne suočim sa strahom. Rad s Dijanom mi je puno pomogao da to osvijestim i promijenim. Sad idem prema ciljevima s namjerom da ih ostvarim, jer znam da mogu, a ne da dokažem da su neostvarivi.” Andrea B.

“Vizija je staru mene transformirala u mene danas. Odmah se vidjela promjena. Postala sam odlučna i motivirana na akciju. Klijenti s kojima sam tada počela raditi su moji idealni klijenti! Prihodi su mi puno veći, a znam da radim dobru stvar jer vidim zadovoljstvo klijenata. Povjerenje koje Dijana ulijeva, sigurna zona koju stvara bila je preduvjet bojažljivoj meni da se usudim i pokrenem posao bez prethodnog poduzetničkog iskustva.Melita P.

“Garantiram ti da će ti se život promijeniti, ako primijeniš korake koje smo dogovorili”, rekla mi je Dijana na coachingu. I jesam. Par mjeseci kasnije dobio sam prestižnu stipendiju za svoju novu predstavu, imao premijeru druge predstave u jednom od najljepših kazališta u gradu. Zaradio ozbiljne novce od svog stvaranja.” Danilo J.

“Volim tvoj jasan i konkretan pristup koji demistificira ponašanja i osjećaje s kojim se nosimo. Izuzetno cijenim direktno sučeljavanje klijenta sa svojim obrascima, učinkovita si u probijanju tih obrazaca. U relativno kratkom periodu sam doživjela puno promjena.” Ivona S.

“Resetirala me na tvorničke postavke, smirila uzburkane misli i glavu. U roku od 3 mjeseca od početka naše suradnje dala sam odlučno otkaz i počela pokretati svoj posao. Danas imam otvoren svoj obrt za usluge, radim ono što najviše volim i zarađujem kao nikada do sada! Znatno više nego prije..” Katarina S.

“Cijenim ozbiljnost, posvećenost i profesionalnost. Zbog moje prirode, nisam sklon prebombastičnim i preeuforičnim coachevima, a ti imaš tu potrebnu dozu umjerenosti, a opet efikasnosti, energičnosti i odlučnosti u radu. Naročito mi se dopada to što ideš u dubinu problema i što nastojiš da prvo “iskopamo” blokade, prepreke i limitirajuća uvjerenja jer smatram da nema napretka dok se to ne ukloni.” Branko S.

Ne donosi svaka akcija rezultate. Samo usklađena akcija ima tu moć da te uz najmanje napora dovede do željenog rezultata.

Pitaš se hoće li ovaj proces funkcionirati za tebe? Hoćeš li imati REZULTATE?

Ne postoji “one size fits all”, no baš zato kod mene i nema takvih rješenja! Zato je ovo INDIVIDUALAN proces. I baš zato donosi rezultat.

Nema nerješivog problema. Nema nedostatka koji se ne može promijeniti.

Važno mi je da se osjećaš ugodno i sigurno i ovo je jedan od ključnih razloga zašto se bavim isključivo individualnim programom. Da možeš slobodno pričati o onome što želiš, što te tišti i muči, kako razmišljaš i kako se osjećaš.

Normalno je da na putu prema onome što želiš imaš sumnje i nedoumice, no i to su stvari na kojima radimo zajedno i sastavni su dio ovog procesa.

Prodrmala si me iz temelja i skrenula pažnju na mogućnosti, iskustva i sposobnosti koje nosim u sebi. Doslovno si me gurnula sa mjesta na kojem sam stajala i nisam mogla iskoračiti. Već sam nakon prvog coachinga postigla konkretne rezultate. Posljedica svega je moja sve veća fokusiranost, prodaje do kojih je došlo, kontakata, iskustava na koje gledam iz totalno drugačije perspektive.” Morena B.

“Usmjerenost na postizanje rezultata, inzistiranje na pozitivnoj promjeni i trajnom održavanju te promjene je ono što me oduševilo. Ne gubi se vrijeme i energija na stranputice koje ne vode nikamo.Kristian H.M.

Nisam imala posebnih očekivanja od coachinga, jer sam već prošla dosta raznih radionica i coaching programa. Međutim ovo ne liči na ništa drugo. Ovo je ono što mi je trebalo. Jednostavno si me dovela do točke gdje sam uzela ključ u svoje ruke. Toliko suptilno radiš ovaj posao da sam tek nakon nekog vremena shvatila tvoju fantastičnu snagu i profesionalnost. Nema prazne priče i gubljenja vremena, nego samo konkretno.” Ljiljana F.

“Ovaj coaching je najbolja stvar koju sam si mogla napraviti jer stvarno mislim da je to bila prekretnica. Hvala na razumijevanju, brzini kojom prokužiš ljude, energiji koju prenosiš, idejama koje si mi pomogla otkriti i nadasve na akciji koju sam poduzela jer si mi pomogla u tome.” Sonja Š.

“Dosla sam jer sam osjetila da sam izgubila sebe kroz zadnjih nekoliko godina intezivnog rada u korporacijama. Nisam bila sigurna sto zelim, poistovjetila sam se sa okolnostima i reakcijama, mada sam negdje u dubini znala da to nisam ja. Rad sa Dijanom me vratio na “tvornicke postavke” i pokazao mi da postoji razlika izmedju mojih reakcija i mene, vanjskih okolnosti i mene. Samim time pomalo se vraca moj zivot ponovno u moje ruke i ja biram sto s njime, nikako posao, kolege, projekti ili netko treci.” Ivana S.

“Sviđa mi se što je vrijeme dragocjeno i što je svaka minuta pametno iskorištena kao i to da se ide direktno u srž problema.” Ivana J.

Čini ti se da je prošlo već dosta vremena i da je kasno sada krenuti prema rezultatu?

Odgovor leži u onome kako se osjećaš.

Nezadovoljstvo, ako ne riješimo uzrok, s vremenom postaje sve veće, a vremena pred sobom imamo sve manje. Znam da želiš riješiti stvari i da te frustrira kada nešto ostane neriješeno.

Zato je, osim na želji i oslobađanju od nesigurnosti, straha i prepreka, veliki naglasak u mom radu na rješenju i akciji. A to znači da ćeš brzo vidjeti rezultate! Brzo ćeš uočiti pomak.

Imat ćeš jasnoću kamo ideš i koji je tvoj sljedeći korak, a sve će biti usklađeno s tobom iznutra. I zato će samo kretanje tim putem biti lagano. Imat ćeš energiju, živahnost i razigranost koju voliš.

To je onaj uspjeh bez “hustle-a”. Bez forsiranja. Bez masovne akcije. Bez ikakvog tjeranja sebe na bilo što. To je uspjeh iznutra prema van, koji dolazi iz stanja mira, unutarnje ravnoteže i mentalne jasnoće.

To je uspjeh usklađen s tobom iznutra, a manifestira se u vanjskim okolnostima kao skladan rezultat koji želiš.

Dijana Juric coaching

Zašto raditi sa mnom?

KONKRETAN PRISTUP  –  JASNI KORACI   –   OPIPLJIVI REZULTATI

Ono što klijenti o meni najčešće kažu je da sam temeljita, predana i posvećena, da se osjećaju ugodno i sigurno, i da imaju povjerenja u mene, jer znaju a će od mene čuti i ono što im se ponekad ne sviđa, no potrebno im je i korisno kako bi imali željenu promjenu.

Moj pristup je konkretan, znat ćeš točno zašto si tu gdje jesi i zašto imaš prepreku koju imaš. Dobit ćeš jasne korake kako dalje da postigneš željeno stanje, a rezultati će biti ubrzo vidljivi i opipljivi.

Evo što možeš očekivati:

Dubinsku Transformaciju
Moj individualni pristup coachingu omogućava dubinsku promjenu. Radit ćemo zajedno kako bismo razumjeli izazove i identificirali korake prema promjeni. Dubinska transformacija nije samo promjena navika, već i promjena perspektive i razmišljanja.

Individualni Pristup
Svatko  je jedinstven, i ja pristupam svakom slučaju s personaliziranim pristupom i pažnjom. Također, svaka sesija je pažljivo prilagođena tvojim specifičnim potrebama. Radimo na rješavanju tvojih jedinstvenih izazova i postavljanju ciljeva koji su relevantni za tebe.

Kontinuiranu Podršku
Ne samo da ćemo razumjeti tvoje izazove, nego ću te usmjeriti prema postizanju ciljeva. Radit ćemo zajedno na definiranju jasnih i ostvarivih ciljeva te ćemo kreirati konkretne korake prema njihovom ostvarenju.

Kako možeš raditi sa mnom?

Trenutno je otvoren upis na individualni coaching program

 90 DANA DO REZULTATA

Ovo je potpuno individualni program u kojeme te vodim kroz 90 dana konkretnim koracima uz potreban unutranji rad (oslobađanje od blokada u glavi, sabotirajućih misli, strahova i manjka samopouzdanja) do željenog rezultata koji unaprijed definiramo.

Evo kako izgleda program:

UVODNI RAZGOVOR “DIVE DEEP”

Imat ćemo jedan dvosatni uvodan razgovor, koji nam služi da zaronimo dublje u temu kojom ćemo se baviti. Tu ćemo istražiti tvoju trenutnu situaciju, sve što te muči u vezi ove situacije i rezultata koji želiš postići, sve prepreke, misli i emocije koje se javljaju.

Zatim ćemo se usmjeriti na ŽELJENO stanje: kako želiš da rezultat izgleda?

Kako ćeš znati da je ostvareno ono što želiš?

U zadnjem dijelu dogovaramo akcije i korake koje ćeš poduzeti do našeg sljedećeg susreta.

INDIVIDUALNI TJEDNI RAZGOVOR I PRAĆENJE REZULTATA

Imamo razgovore tijekom 3 mjeseca na tjednoj bazi, kako bih mogla pratiti tvoj napredak. Tu će izroniti dublji problemi i prepreke, koje ćemo zatim na individualnom razgovoru riješiti.

U svakom trenutku biti će ti jasno zašto si tu gdje jesi, što trebaš poduzeti i koji su sljedeći koraci.

Ova jasnoća daje nevjerojatnu motivaciju i samopouzdanje koje je potrebno da bi poduzeli ono što je potrebno za željeni rezultat. I baš zato, uz tvoju suradnju i moju pomoć, rezultat će uskoro biti itekako vidljiv i opipljiv.

MATERIJAL: RADNA BILJEŽNICA 90 DANA DO REZULTATA

Odmah nakon prijave dobit ćeš radnu bilježnicu koja će te pratiti tijekom svih 90 dana programa.

Ova radna bilježnica je potpuno usmjerena na primjenu svega o čemu pričamo i praćenje tvog napretka, čak i kad nemaš susrete sa mnom, kako bi preciznije znali u čemu se zablokiraš, što ti ide lakše, što teže. Upravo će na djelovanju postati jasno koja to nesvjesna uvjerenja i blokade te sprečavaju u postizanju rezultata.

KAKO SE PRIJAVITI?

Kako bih ti mogla reći da li je program za tebe, javi se za 30-minutni razgovor na kojem ćeš:

  • Saznati da li je rezultat koji želiš usklađen s tobom i ako nije što učiniti.
  • Otkriti ćeš na čemu trebaš poraditi da bi imao/la rezultat (koja je ključna prepreka ili na koji način otkriti prepreku)
  • Upoznat ćemo se i vidjeti da li je moj program najbolja opcija za ono što želiš postići.

Javi se danas i dogovori besplatne konzultacije!