90 dana do rezultata

Bez obzira koji je tvoj cilj,

ovaj program će ti pomoći

da ga ostvariš.

Znam da postoji nešto što ti je važno, a što nikako ne uspijevaš postići.

Već duže radiš na tome, ali ti ne ide onako kako očekuješ i zamišljaš.

Možda poduzimaš puno akcije, ali ne vidiš željene rezultate.

To te demotivira i želiš pronaći rješenje.

I sama sam bila u toj situaciji. Kada sam radila kao CFO u kompaniji koja je poslovala u 6 država, bila sam zadužena za financije cijele grupacije i imala izazovne ciljeve koje sam trebala ispuniti.

Ostvarila sam ih. Uz puno truda i izgaranje. Istovremeno nisam ostvarila druge ciljeve koji su mi bili važni. Dugogodišnja veza s partnerom se raspala, unatoč ogromnom trudu da uspije. Nisam više imala ni volje ni vremena za druženja i privatni život kao prije. Trening i vježbanje da ne spominjem. Moje zdravlje je bilo narušeno.

Duboko u sebi nisam bila sretna. Previše sam se trudila i na kraju nisam imala željene rezultate. Moj život nije bio ni blizu onakav kakav sam htjela da bude.

Dijana-portreti (4)

NAJVEĆA ZABLUDA

Mnogi kažu: “Sve radi ako ti radiš.”

Ja sam radila. Ali nije išlo.

Pa sam još više radila.

I još više.

I tako došla do izgaranja.

“Što je ovo?” pitala sam se. Dok jedni imaju rezultate, ja imam izgaranje.

Tek me teško zdravstveno stanje natjeralo da potražim drugi način. I našla sam ga!

Kako se onda postižu rezultati?  

Do čega je, ako ne do masovne akcije?

Formula je ista za svih.

Svi sastojci su poznati i lako se pronađu na internetu.

Ključna nepoznanica je MJERA: koliko čega, kada i kako.

Kada je stvar mindseta i treba na njemu poraditi?

Kada je do emotivnog stanja i energije?

A kada do akcije?

Koje točno akcije?

To su odgovori do kojih zajedno dolazimo na mom programu

90 DANA DO REZULTATA.

Odgovori koji su jedinstveni za tebe.

Nitko nema tvoj sustav uvjerenja, tvoja iskustva, tvoje emotivno stanje i obrasce.

Zato kopiranje tuđih rješenja ne radi za tebe.

Radi za onoga tko je do tih rješenja došao.

Ali kako ne postoje dvije potpuno jednake osobe, tako ne postoji ni tuđe rješenje koje će tebi dati iste rezultate.

Na ovom programu ćemo doći do TVOJIH rješenja. Vidjet ćeš da su u pitanju nijanse koje čine razliku.

Kako ću znati koje je rješenje baš za mene?

Kako da znam u čemu točno leži problem zbog kojeg nemam rezultate?

Dugogodišnje iskustvo mi je pokazalo da je moja “supermoć” u tome da kada skeniram tvoje trenutno stanje, znat ću točno na čemu treba poraditi.

Često se ovo dogodi već na konzultacijama, koje su besplatne i obavezne prije upisivanja programa.

Nedavno je klijentica već na konzultacijama imala prve razultate, a onaj veliki rezultat zbog kojeg se javila postigla je već nakon 2 tjedna!

Nije stvar vremena niti velikih promjena. Stvar je u tome da otkriješ točno ono što ti nedostaje. Tada ćeš uz malo truda vidjeti pomak!

Resetirala me na tvorničke postavke, smirila uzburkane misli i glavu. U roku od 3 mjeseca od početka naše suradnje dala sam odlučno otkaz i počela pokretati svoj posao. Danas imam svoj biznis, radim ono što najviše volim i zarađujem znatno više nego prije.

Katarina S.

Garantiram ti da će ti se život promijeniti, ako primijeniš korake koje smo dogovorili”, rekla mi je Dijana na coachingu. I jesam. Par mjeseci kasnije dobio sam prestižnu stipendiju za svoju novu predstavu, imao premijeru druge predstave u jednom od najljepših kazališta u gradu. Zaradio ozbiljne novce od svog stvaranja.

Danilo J.

Vizija je staru mene transformirala u mene danas. Odmah se vidjela promjena. Postala sam odlučna i motivirana na akciju. Klijenti s kojima sam tada počela raditi su moji idealni klijenti! Prihodi su mi puno veći, a znam da radim dobru stvar jer vidim zadovoljstvo klijenata. Povjerenje koje Dijana ulijeva, sigurna zona koju stvara bila je preduvjet bojažljivoj meni da se usudim i pokrenem posao bez prethodnog poduzetničkog iskustva.

Melita P.

Prodrmala si me iz temelja i skrenula pažnju na mogućnosti, iskustva i sposobnosti koje nosim u sebi. Doslovno si me gurnula sa mjesta na kojem sam stajala i nisam mogla iskoračiti. Već sam nakon prvog coachinga postigla konkretne rezultate. Posljedica svega je moja sve veća fokusiranost, prodaje do kojih je došlo, kontakata, iskustava na koje gledam iz totalno drugačije perspektive.

Morena B.

KAKO IZGLEDA PROGRAM?

90 DANA DO REZULTATA je individualni program.

Čujemo se jednom tjedno putem videopoziva tijekom 3 mjeseca.

Prvi razgovor traje 2h, a ostali sat vremena.

Dobit ćeš radnu bilježnicu koja će ti pomoći pratiti napredak.

U svakom trenutku bit će ti jasno zašto si tu gdje jesi, što trebaš poduzeti i koji su sljedeći koraci.

promijeni uvjerenja i ostvari cilj

90 DANA DO REZULTATA

je individualan coaching program

Ne postoji jedna mjera za sve. Baš zato kod mene nema takvih rješenja!

Individualni pristup je u potpunosti prilagođen tebi: posvećujemo se onome što tebi treba da riješiš problem koji te muči i postigneš željeni rezultat.

Nema nerješivog problema. Nema izazova koji se ne može pobijediti.

Važno mi je da se osjećaš ugodno i sigurno i ovo je jedan od ključnih razloga zašto je ovo individualni program. Da možeš slobodno pričati o onome što želiš, što te tišti i muči, kako razmišljaš i kako se osjećaš.

Normalno je da na putu prema onome što želiš imaš sumnje i nedoumice, no i to su stvari na kojima radimo zajedno i sastavni su dio ovog procesa.

Dijana Juric coaching

Uvijek postoji rješenje. Imat ćeš moju podršku da do njega brže i lakše dođeš.

Nisam imala posebnih očekivanja, jer sam već prošla dosta raznih radionica i coaching programa. Međutim ovo ne liči na ništa drugo. Ovo je ono što mi je trebalo. Jednostavno si me dovela do točke gdje sam uzela ključ u svoje ruke. Toliko suptilno radiš ovaj posao da sam tek nakon nekog vremena shvatila tvoju fantastičnu snagu i profesionalnost. Nema prazne priče i gubljenja vremena, nego samo konkretno.

Ljiljana F.

Ovaj coaching je najbolja stvar koju sam si mogla napraviti jer stvarno mislim da je to bila prekretnica u mom poslovnom i privatnom životu. Hvala ti puno na razumijevanju, brzini kojom prokužiš ljude, energiji koju prenosiš, idejama koje si mi pomogla otkriti i nadasve na akciji koju sam poduzela, jer si mi pomogla u tome. Brzo sam vidjela rezultate.

Sonja S.

Sviđa mi se što je vrijeme dragocjeno i što je svaka minuta pametno iskorištena kao i to da se ide direktno u srž problema. Pomogla si mi da brže riješim par situacija koje sam odugovlačila i da se prisjetim da svjesnim i usmjerenim radom stvari mogu riješiti na konstruktivan način.

Ivana J.

Usmjerenost na postizanje rezultata, inzistiranje na pozitivnoj promjeni i trajnom održavanju te promjene je ono što me oduševilo. Ne gubi se vrijeme i energija na stranputice koje ne vode nikamo. Promjena koju vidim je da bolje razumijem vlastite osjećaje i osjećaje drugih ljudi. Imam zdraviji pogled na odnose i svjesniji sam svoje vrijednosti.

Kristian H.M.

ŠTO KLIJENTI ISTIČU IZ RADA SA MNOM?

KONKRETAN PRISTUP   •   JASNI KORACI   •   OPIPLJIVI REZULTATI

8 godina sam u ovom poslu. Iza mene je preko 10.000 odrađenih coaching sesija sa preko 500 klijenata.

Ono što klijenti ističu iz rada sa mnom je temeljitost, predanost i posvećenost. Važno mi je da se osjećaš ugodno, sigurno i podržano. Ponekad ćeš čuti i ono što ti se neće odmah svidjeti, kada je to potrebno i korisno za tebe da osvijestiš kako sebe sabotiraš i dođeš do željene promjene.

Moj pristup je nježan, ali jasan i konkretan.

Znat ćeš točno zašto si tu gdje jesi i zašto imaš prepreku koju imaš.

Imat ćeš konkretne korake potrebne da postigneš željeno stanje, a rezultati će biti ubrzo vidljivi i opipljivi.

Pomogla si mi puno da osvijestim besmislenost nekih svojih samoograničavajućih pogleda i da uvidim da zapravo mogu postići mnogo više nego što mislim. Cijenim ozbiljnost, posvećenost i profesionalnost. Zbog moje prirode, nisam sklon prebombastičnim i preeuforičnim coachevima, a ti imaš tu potrebnu dozu umjerenosti, a opet efikasnosti, energičnosti i odlučnosti u radu. Naročito mi se dopada to što ideš u dubinu problema i što nastojiš da prvo “iskopamo” blokade, prepreke i limitirajuća uvjerenja jer smatram da nema napretka dok se to ne ukloni.

Branko S.

Došla sam prventsveno jer sam osjetila da sam izgubila sebe kroz zadnjih nekoliko godina intenzivnog rada u korporacijama. Nisam bila sigurna što želim, poistovjetila sam se s okolnostima i reakcijama, mada sam negdje u dubini znala da to nisam ja. Rad s Dijanom me vratio na “tvorničke postavke” i pokazao mi da postoji razlika između mojih reakcija i mene, vanjskih okolnosti i mene. Samim time pomalo se vraća moj život ponovno u moje ruke i ja biram što s njime, nikako posao, kolege, projekt ili netko treći.

Ivana S.

Volim tvoj jasan i konkretan pristup koji demistificira ponašanja i osjećaje s kojim se nosimo. Izuzetno cijenim direktno sučeljavanje klijenta sa svojim obrascima, učinkovita si u probijanju tih obrazaca. U relativno kratkom periodu sam doživjela puno promjena.

Ivona S.

Zbog straha da ne mogu ostvariti ono što želim, pronalazila sam milijun prepreka i izgovora samo da se ne suočim sa strahom. Rad s Dijanom mi je puno pomogao da to osvijestim i promijenim. Sad idem prema ciljevima s namjerom da ih ostvarim, jer znam da mogu, a ne da dokažem da su neostvarivi.

Andrea B.

DSF7940-scaled

KAKO SE MOŽEŠ PRIJAVITI?

Ispuni kratki upitnik na ovom linku, a zatim odaberi termin za poziv.

Ostalo ćemo dogovoriti kada se čujemo.

REZULTATI KLIJENATA U PROGRAMU 90 DANA DO REZULTATA

Katarina je u prvih 90 dana dala otkaz u firmi u kojoj je radila preko 8 godina i uspješno pokrenula posao koji voli. Od samog početka je imala prve klijente i zaradu.

U sljedećih 90 dana cilj je bio stabilna zarada i veći broj klijenata. Na kraju programa 90 dana do rezultata imala je više klijenata nego što je mogla primiti, što ju je potaknulo da podigne cijene i dalje gradi biznis.

Poslušajte njenu inspirativnu priču u ovom intervjuu.

Melita je u početku imala problema sa samopouzdanjem i zauzimanjem za sebeZbog toga se nije usuđivala pokrenuti svoj biznis, ni zauzeti za sebe na trenutnom poslu.

Nakon što je ojačala samopouzdanje, pored promjena u privatnom životu, usudila se pokrenuti svoj biznis uz redovni posao. Ubrzo je udvostručila cijene i danas radi sa idealnim klijentima – onima s kojima je uvijek željela raditi.

Kreiranje moćne vizije i rad na vlastitim unutarnjim blokadama donio joj je rezultate kakve u početku nije mogla ni zamisliti. Poslušajte njenu nevjerojatnu priču u ovom videu!

Želiš i ti postići rezultate i ne gubiti vrijeme na akcije koje ne vode nigdje?

Prijavi se ovdje.